Werkwijze

De kracht van Eyefun is ervaring en flexibiliteit. Wij weten wat erbij komt kijken om digitale communicatie tot een succes te maken. Wij weten ook dat, om het zo maar te zeggen, tijdens de digitale verkoop de verkoop gewoon doorgaat.

Dus stellen wij ons altijd klantgericht op:

  • We tuigen niet een groot en complex project op, maar werken stapsgewijs
  • We kunnen ons concentreren op een afgebakende opdracht, maar we werken ook graag samen in een maandelijkse retainer.
  • We maken altijd heldere afspraken en communiceren duidelijk over resultaten en kosten.

In al onze projecten maken we gebruik van een of meer van de volgende tools voor maatwerkoplossingen als campagnes, merkidentiteit, storytelling, websites, webshops, e-mailings, landingpages, customer experience, etc.

Concept

Het ontwikkelen van ideeën die verbinding maken tussen de doelstellingen van organisaties en de beleving van doelgroepen, consistent en herkenbaar.

Design

Design is de drager die proposities, profielen en/of boodschappen op een aantrekkelijke manier bij de doelgroep aflevert. Dat kan zijn in de vorm van een logo, huisstijl, middelen, en campagnes.

Copy / Story

Reclame wordt geblokkeerd. Mensen willen beleving, ze willen zich kunnen identificeren met een aansprekend verhaal.  Voor elke corporate story geldt: het bestaat al, we moeten het alleen achterhalen, optekenen en presenteren.

Web development

Websites vormen het draaipunt van digitale communicatie. Hier vindt conversie plaats van bezoekers die via campagnes en social media op je site belanden. Apps zijn eigenlijk ook websites. Een goede website leeft. Past zich voortdurend aan; aan de actualiteit, je doelgroep, technologie en je ambitie.

Animatie

Digitale communicatie gaat in belangrijke mate over beeld. Lezen doe je in een boek of in de krant. Op je beeldscherm of mobiel kijk je naar beeld. Liefst bewegend. Wel zo snel en makkelijk.

Support

Eyefun hecht aan kwaliteit. Wij bieden technisch onderhoud aan websites en tools. Maar ook trainingen in gebruik van WordPress, schrijven voor het web en social media. Customer empowerment, zeg maar.

Contact

Meer weten? Neem dan contact met ons op of kom een keer langs voor een kennismaking.
Neem contact op

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze e-mail nieuwsbrief en we sturen je maximaal 1x per maand onze nieuwsbrief.
Abonneer je nu
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
We houden je graag op de hoogte van wat we doen. Laat je emailadres achter en we sturen je maximaal 1x per maand onze email nieuwsbrief met o.a. onze visie, werk, nieuws en updates.