Speys Jaarbeurs

  • Concept
  • Copy
  • Design
  • Web development
  • Support

“Binnen een zeer korte tijd van idee naar een complete website voor Speys eten & drinken.”

In Utrecht, bij de Jaarbeurs, ontstaat een geweldig uitgaansgebied op loopafstand van Utrecht CS. Met het Beatrix theater, de gloednieuwe bioscoop Kinepolis en Speys Eten & Drinken. 

Vraag

Het gebied rond de Jaarbeurs verwelkomt jaarlijks grote groepen mensen. Voor een hapje en een drankje kunnen ze sinds kort terecht in Speys Eten & Drinken. De vraag was best een lastige: ontwikkel een website voor een gelegenheid die nog niet bestaat, maar die door de juiste sfeer en uitstraling wel uitnodigt tot een bezoek

Oplossing

Voor veel merken is het cruciaal om snel de juiste sfeer over te dragen op doelgroepen. Vooral omdat de meeste communicatie via mobile verloopt. Visueel moet het dus staan als een huis. We kozen voor een verhouding 80% beeld en 20% tekst. Door de verschillende onderdelen van Speys een eigen signatuur te geven komt het concept goed tot zijn recht.

“Binnen een zeer korte tijd van idee naar een complete website voor Speys eten & drinken. Fijne samenwerking met professionals met passie voor hun vak.”
Roy van Zalingen, manager Speys – eten & drinken –

Contact

Meer weten? Neem dan contact met ons op of kom een keer langs voor een kennismaking.
Neem contact op

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze e-mail nieuwsbrief en we sturen je maximaal 1x per maand onze nieuwsbrief.
Abonneer je nu
Abonneer je op onze nieuwsbrief
We houden je graag op de hoogte van wat we doen. Laat je emailadres achter en we sturen je maximaal 1x per maand onze email nieuwsbrief met o.a. onze visie, werk, nieuws en updates.