Notaris Joost

  • Concept
  • Copy
  • Design
  • Web development

“Eyefun houdt overzicht en neemt de leiding in het proces, zonder voorbij te gaan aan onze wensen. Dat ontzorgt.”

Notaris Joost is een notarispraktijk voor trouwen, scheiden en nalatenschap in Meppel. Dat zijn issues die rechtstreeks raken aan de persoonlijke en relationele levenssfeer van mensen.

Vraag

Iedereen heeft wel eens een notaris nodig. Meestal om afspraken vast te leggen, maar ook voor advies en ondersteuning kan een notaris zijn of haar waarde bewijzen. Voor notarissen is het steeds belangrijker om onderscheidend te zijn. De tijd dat mensen hun hele leven lang al hun zaken via dezelfde notaris uit dezelfde gemeente deden is voorbij. Moderne notarissen profileren zich online.

Oplossing

Notaris Joost is een notarispraktijk voor trouwen, scheiden en nalatenschap in Meppel. Dat zijn issues die rechtstreeks raken aan de persoonlijke en relationele levenssfeer van mensen. Notaris Joost onderscheidt zich dan ook met een persoonlijke aanpak. Maar hoe maak je dat zichtbaar? Eyefun ontwikkelde een karakteristieke huisstijl en overtuigende website.

“We zijn blij met onze huisstijl en visueel aantrekkelijke website. Fris en onderscheidend. De samenwerking verliep goed. Eyefun houdt overzicht en neemt de leiding in het proces, zonder voorbij te gaan aan onze wensen. Dat ontzorgt.”
Joost Bruggemann, Notaris Joost

Contact

Meer weten? Neem dan contact met ons op of kom een keer langs voor een kennismaking.
Neem contact op

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze e-mail nieuwsbrief en we sturen je maximaal 1x per maand onze nieuwsbrief.
Abonneer je nu
Abonneer je op onze nieuwsbrief
We houden je graag op de hoogte van wat we doen. Laat je emailadres achter en we sturen je maximaal 1x per maand onze email nieuwsbrief met o.a. onze visie, werk, nieuws en updates.