Nominow

  • Concept
  • Copy
  • Design
  • Web development
  • Animatie

“Met Eyefun werken we heel prettig samen. Stevig en kritisch waar het moet, snel en slim waar het kan. Echt toegevoegde waarde.”

The Valley is een bureau dat weet hoe je merken bouwt in het digitale tijdperk. Met Nominow bieden zij hun opdrachtgevers een krachtig en flexibel platform voor klantprofielen en campagnes, het vroegere Veritate. The Valley is gevestigd in Amsterdam, er werken ca. 50 professionals.

Vraag

Hoewel The Valley zelf over een indrukwekkende creatieve capaciteit beschikt, vroegen ze Eyefun om de value proposition, de merkideniteit, huisstijl en website voor Nominow te ontwikkelen. Begrijpelijk: als ze het zelf in huis doen, gaat iedereen zich ermee bemoeien. Zoiets als de kapper die zijn eigen kinderen knipt. Dat zorgt voor onnodige vertraging. Eyefun houdt wel van die rol als pinch hitter: snel, resultaatgericht.

Oplossing

Als dragend visueel element kozen we voor een bloem: die groeit immers in The Valley en vormt een treffende metafoor voor het digitale platform van Nominow; een kern die de juiste klantprofielen bevat, en een krans van modulaire oplossingen daaromheen. Campagnes, rapportages, noem maar op. Aangevuld met een visualisatie van de veelzijdigheid die consumenten vaak blijken te hebben.

Toen we het concept presenteerden was er eigenlijk nauwelijks discussie. Hier en daar een aanpassing en gaan. Dat is lekker werken.

“Eyefun heeft ons geholpen met de positionering en identiteit van Nominow en de ontwikkeling van de website. Met Eyefun werken we heel prettig samen. Stevig en kritisch waar het moet, snel en slim waar het kan. Echt toegevoegde waarde.”
Endre Davids, Business Development Manager bij The Valley

Contact

Meer weten? Neem dan contact met ons op of kom een keer langs voor een kennismaking.
Neem contact op

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze e-mail nieuwsbrief en we sturen je maximaal 1x per maand onze nieuwsbrief.
Abonneer je nu
Abonneer je op onze nieuwsbrief
We houden je graag op de hoogte van wat we doen. Laat je emailadres achter en we sturen je maximaal 1x per maand onze email nieuwsbrief met o.a. onze visie, werk, nieuws en updates.